Ga jij in 2030 nog het bos in?

De leerstoelgroep Bos en Natuurbeleid (FNP), Bosecologie en Bosbeheer (FEM) en het lectoraat geïntegreerd Natuur en Landschapsbeheer van de Wageningen universiteit nemen samen met jou een duik in de toekomst en de huidige staat van de Nederlandse bossen.
Hoe gaan we bossen in de toekomst financieren? Gaan we misschien wonen in ons eigen natuurgebied? Word inlands hout nog belangrijker? Wat is het effect van de Nederlandse bezuiniging op het natuurbeheer in Nederland? De antwoorden op deze vragen en meer vind je tijdens de lezingen die gegeven worden op 7 December 2011 tussen 9.00 en 17.00 uur in het GAIA gebouw in Wageningen. De lezingen worden gegeven in het kader van het internationale jaar van de bossen.
Wil je er bij zijn? Dat kan! De lezingen bijwonen is gratis voor studenten van de WUR en VHL maar je moet je wel even van te voren aanmelden via de site. Hier vind je ook meer informatie over de gastsprekers en de precieze aanvangstijden van de lezingen.
Ofwel wil jij meer weten over hoe het Nederlandse bos er over ongeveer 20 jaar uit ziet? Kom dan kijken bij de lezingen.

Tekst en foto : Tim van Leeuwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *