Landelijke Dag 2017, Sovon


Evenement gegevens

  • Date:
  • Locatie: Reehorst

 

Zaterdag 2 december is de Landelijke dag van Sovon. De Landelijke Dag is een jaarlijks evenement voor alle vogeltellers en andere actieve natuurliefhebbers in Nederland. Een dag vol lezingen met topsprekers uit de wereld van vogelonderzoek en meer dan 80 stands met boeken, optiek, reizen en vogelorganisaties uit heel Nederland.

Studieverenging LaarX gaat met een groep studenten naar deze dag, lijkt het jou leuk om mee te gaan koop dan snel je toegangsticket via https://www.sovon.nl/nl/ld17. LET OP! Voor studenten is er een speciale korting! Om gebruik te kunnen maken van deze korting moet je een mailtje sturen naar laurien.holtjer@sovon.nl. Met deze korting kun je voor €1,- naar de Landelijke dag in plaats van de standaard prijs van €10,-.

Vindt je het leuk om aan te sluiten bij de LaarX-groep stuur dan even een mailtje met je naam en telefoonnummer naar info.laarx@gmail.com, dan kunnen wij je toevoegen aan de WhatsApp groep!

Bekijk alvast het gastsprekers programma van de Landelijke dag via: https://www.sovon.nl/nl/ld17/sprekers-landelijke-dag-2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *