Blik onderwater


Evenement gegevens


Arthur de Bruin en Matthijs de Vos weten als geen ander dat er zich onder de waterspiegel de prachtigste dingen afspelen.

Het is fantastisch om een wereld, die voor veel mensen totaal onbekend is, te belichting en je te begeven in een compleet andere wereld, waar je te gast bent bij haar bewoners. Het is een absolute uitdaging om bijzonder gedrag van vissen te fotograferen en precies op de juiste tijd op de juiste plaats te zijn en dan ook nog eens je materiaal volledig te beheersen en de momenten vast te leggen. Eenmaal onder water begeef je je in een totaal andere sfeer, het licht speelt via het oppervlakte, het geluid is gedempt.

De verborgen wereld langs en onder de waterspiegel van onze heldere sloten, beken, rivieren en plassen is adembenemend mooi. De weelderige begroeiing, de waterbeestjes en de vissen hebben allemaal hun eigen plek en hun eigen verhaal in het onderwaterlandschap.

Arthur de Bruin en Matthijs de Vos nemen ons met fotografie en film mee naar de bijzondere onderwater bewoners, een visuele reis onder water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *