Belangrijk: verandering voor het nieuwe studiejaar

Beste leden,

Met ingang van schooljaar 2018-2019 zullen wij een kleine contributie van onze leden vragen. Het afgelopen halfjaar is duidelijk geworden dat wij zonder het heffen van contributie geen middelen hebben om onze ledenlijst up-to-date te houden. Daarom is op de a.l.v. van 21 juni j.l. per stemming besloten om €10 contributie per jaar te vragen.

Van dit geld zullen extra activiteiten voor leden georganiseerd worden.

Omdat misschien nog niet iedereen in ons nieuwe ledenbestand staat willen wij nog éénmaal de oproep doen om de privacyverklaring van LaarX in te vullen en te mailen naar leden.laarx@gmail.com.

Na de zomervakantie zullen we direct starten met een vernieuwde formule; sommige activiteiten zullen dan enkel voor leden toegankelijk zijn of tegen een kleine betaling ook voor niet-leden toegankelijk zijn. Wij zullen er komend jaar naar streven om een redelijk deel van de lezingen vrij toegankelijk te houden voor een ieder die daarbij aanwezig wil zijn, maar ook zullen er activiteiten zijn die exclusief voor leden zijn.

Welke activiteiten er voor wie toegankelijk zijn en wat de eventuele toegangsprijs voor niet-leden wordt, dat wordt in augustus bekend gemaakt.

In september volgt meer informatie met betrekking tot het betalen van de contributie en de lidmaatschapspassen. Dit zal per email gebeuren.

Mensen die wel op onze Facebook-pagina zitten, maar nog geen privacyverklaring hebben ingevuld zullen vanaf september 2018 als niet-lid beschouwd worden. Je kan je dan opnieuw aanmelden door een email te sturen naar leden.laarx@gmail.com.

Met vriendelijke groet namens het gehele bestuur,

Omar Pokorni
Voorzitter Studievereniging LaarX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *