Verrekijkers van Vogelbescherming Nederland

Korting op verrekijkers van Vogelbescherming Nederland: 25% (voor VHL-studenten)

vbn_logokopie

LaarX, Vogelbescherming Nederland (VBN) en Hogeschool VHL zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Omdat VBN het belang erkent van goede verrekijkers in de handen van groene professionals (in opleiding) hebben zij besloten om tijdens speciale actieperiodes 25% korting aan te bieden op alle verrekijkers en telescopen van het VBN-huismerk aan VHL-studenten!

Op dinsdag 24 april 2018 zal de eerste actieperiode van start gaan! Op deze dag komt de Vogelbescherming ook langs om haar aanbod te tonen; uiteraard mag je er dan mee kijken en is er deskundig advies. Je kunt dan in de maand erna de kijker bestellen, daarna wordt de kijker geleverd. Je bent tijdens deze demodag welkom in lokaal E009 van 16.00 tot 18.00.

Op deze website kun je vast een blik werpen op de verrekijkers waarop de actiekorting gaat gelden. Vooral de Buizerd-serie verdient bijzondere aandacht. Deze verrekijkers zijn in een recent vergelijkend warenonderzoek door het bekende buitentijdschrift Roots tot beste kijker in hun prijssegment verkozen. Dit is dus een verrekijker met een erg mooie prijs/kwaliteit verhouding en daardoor voor studenten extra aantrekkelijk.